Vilkår for at benytte Linkmytesla.com

12 maj 2015

Mellem bruger (herefter kaldet "bruger") og ejer af Linkmytesla.com (herefter kaldet "vi").

Der gives en eksklusiv ret til at benytte Linkmytesla.com i testperioden. Testperioden løber indtil 30 juni 2015. Testperioden kan forlænges med begge parters accept. Begge parter kan dog til enhver tid afslutte testperioden uden grund.

Det er helt på eget ansvar at bruge Linkmytesla.com og vi kan ikke garantere at data er korrekte eller komplette. Vi kan ikke gøres ansvarlige for direkte eller indirekte tab ved at benytte Linkmytesla.com.

Misbrug af Linkmytesla.com vil under alle omstændigheder medføre udelukkelse af bruger. Under misbrug er ændring af koden eller kommunikationen med vores server, men ikke begrænset heraf.

Brugeren giver ret til at programmet kan hente data fra Tesla’s servere om informationer omkring bilen. Denne adgang kan brugeren selv starte og stoppe via selvbetjening under opsætningen. Adgangen kan til enhver tid også stoppes ved en skriftelig/E-mail henvendelse til os.

Fortrolighed betyder meget, vi vil under ingen omstændigheder videregive eller sælge data til 3. mand. Hvis egne data ønskes slettet, vil vi slette dem fra vores server hurtigst muligt, herunder alle eksisterende backups.

I tilfælde af at 3. mand skal have adgang til serveren, skal 3. mand altid udfylde en fortrolighedserklæring. Mens 3. mand har adgang til serveren, vil vi overvåge at data ikke misbruges. Brugeren kan altid få en liste over de personer som vi har givet adgang til serveren. Vi vil kun i yderste nødstilfælde benytte 3. mand for assistance!

Hvis opsamlede data ønskes flyttet til brugeren privat, har brugeren ret til dette mod et rimeligt honorar. Data kan udleveres i rå form, som de forefindes i databasen.

Ejerne af Linkmytesla.com

Mikkel Korup Lauridsen og Michael Lauridsen
Rebildparken 27
9220 Aalborg Øst
Mikkel@linkmytesla.com
Tilbage