Jeg hedder Mikkel Korup Lauridsen og går på HTX, hvor jeg for tiden studerer Innovation og naturvidenskab. Jeg har en stor interesse for programmering og hvordan man kan bruge applikationer i hverdagen.

Interessen for Tesla og denne applikation opstod da vi i 2014 fik den fantastiske Tesla model S P85. Min far havde nogle ideer til hvordan man kunne få mere ud af sin Tesla og dermed opstod ideen til denne applikation. Vi vurderer løbende nye ideer og planlægger dem som vi nu har tid. Applikationen er fuldt funktionsdygtig som den er, men der er mange nye spændende ideer på tegnebrættet. På samme måde som din Tesla bliver bedre og bedre, er intensionen også at denne applikation bliver bedre og bedre. Hvis du har nogle yderligere ideer til at forbedre funktionaliteten, hører jeg meget gerne.

Der er lagt meget vægt på brugervenligheden og det skal være let at komme i gang uden at skulle installere programmer. Derfor kan man straks oprette sig og få adgang til alle funktionerne. Det eneste man behøver er en internet browser og så kan man komme i gang. Selve applikationen kan naturligvis bruges i sin Tesla, men man kan også bruge den på sin PC’er når man ikke kører.

En anden ting der er lagt stor vægt på er selve sikkerheden i programmet. Det er både driftssikkerheden, men også adgang til følsomme oplysninger. Derfor kræver jeg også at alle brugere oprettes med et ”stærkt” password. Password til My Tesla bliver således ikke gemt i databasen og det kan derfor ikke benyttes af uvedkommende.

Jeg håber du vil få meget nytte af denne service og løbende nye funktioner

Tilbage